Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Makerspace Manila Summer

April 3 - June 25

Makerspace Manila is a place for making, tinkering, and learning. Anyone and everyone can be makers, come join us! Painting, illustration, coding, game development, robotics, creative writing, comic book sketching, clay sculpting, and more are lined up for our summer workshops!

Makerspace Manila, 2F Bldg.B, Solenad 3, Santa Rosa, Laguna
(049) 309 9930 or 0977 889 9900
hello@makerspacemanila.com
www.makerspacemanila.com
www.facebook.com/MakerspaceManila

We’ve updated our schedule for the upcoming Maker Summer workshops at Solenad 3. Illustration, coding, game development, robotics, creative writing, comic book sketching, clay sculpting, and more. Workshops are available for 4 years old to seniors.  Please read below for the schedule.


STEAM ACTIVITIES FOR 4 to 7 year olds

LEVEL 1: April 17 to May 10 (M and W, 10:00 – 11:30 am)
LEVEL 2: May 15 to June 7 (M and W, 10:00 – 11:30 am)
8 sessions / level (1.5 hrs/session)
Php 6,500 / level
DETAILS AND SIGN UP

 

ROBOTICS FOR 8 to 10 year olds

LEVEL 1: April 18 to May 11 (T and Th, 1:00 – 3:30 pm)
LEVEL 2: May 16 to June 8 (T and Th, 12:30-3:00 pm)
8 sessions / level (2.5 hrs/session)
Php 7,500 / level
DETAILS AND SIGNUP

 

ROBOTICS for 11 to 14 year olds

BATCH 1: April 17 to May 17 (M and W, 3:00 – 6:00 pm)
BATCH 2: May 9 to June 8 (T and TH, 3:00-6:00 pm)
10 sessions / batch (3 hrs/session)
Php 20,000 / batch (includes soft electronics kit)
DETAILS AND SIGNUP

 

VIDEO GAME DEVELOPMENT FOR 8 to 12 year olds

LEVEL 1: April 18 to May 2 (T and Th, 4:00 – 6:00 pm)
LEVEL 2: May 15 to May 29 (M and W, 1:00 – 3:00 pm)
5 sessions / level (2 hrs/session)
Php 7,500 / level
DETAILS AND SIGN UP

 

3D MODELING FOR 8 to 12 year olds

BATCH 1: April 17 to May 1 (M and W, 1:00 – 3:00 pm)
BATCH 2: May 22 to June 5 (M and W, 4:00 – 6:00 pm)
5 sessions / batch (2 hrs/session)
Php 8,000 / batch
DETAILS AND SIGN UP

 

COMIC BOOK SKETCHING for 10 year olds and up

LEVEL 1: April 23 to May 14 (Sun, 1:00 – 5:00 pm)
LEVEL 2: May 21 to June 11 (Sun, 1:00 – 5:00 pm)
8 sessions / level (4 hrs/session)
Php 6,500 / batch
DETAILS AND SIGN UP

 

CLAY SCULPTING WORKSHOP for 8 year olds and up

May 4 (Thurs, 4:00 – 6:00 pm)
1 sessions (2 hrs)
Php 2,000 / session
DETAILS AND SIGNUP

 

STORYBOOK MAKING for 4 to 7 year olds

w/ Neema Ejercito
April 3 to April 7 (M, W, Th, and F, 10:00 – 11:00 am)
4 sessions (1 hr/session)
Php 3,500
DETAILS AND SIGN UP

 

WRITING FOR NON-WRITERS for 10 year olds and up

w/ Neema Ejercito
April 23 to June 25 (Sun, 10:00 – 11:00 am)
8 sessions (1 hr/session)
Php 5,000
DETAILS AND SIGN UP

CLICK HERE for our SUMMER SPECIAL for even MORE IDEAS!

Details

Start:
April 3
End:
June 25
Event Category:

Comments